Un tanar de 20 de ani a intrat cu masina, duminica, in usile de acces de la mall-ul din Braila, ranind doua persoane. Inainte cu putin timp, el injunghiase un barbat intr-o comuna din apropierea municipiului Braila, cu care avusese un conflict, si ranise alte doua persoane, pe centura orasului, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al IPJ, Laura Dan.

UPDATE 16:02- Soferul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza ca luni sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ, Laura Dan. Barbatul injunghiat, in varsta de 44 de ani, din comuna Cazasu, se afla in stare grava, el fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a fost bagat direct in sala de operatie. Celelalte noua persoane ranite, sapte in parcarea mall-ului si doua pe centura orasului, se afla in stare stabila, ele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila.

UPDATE 15:05
- Zece persoane au fost ranite - sapte la mall, printre care si doi copii

"Sapte persoane au fost ranite la mall Braila, printre care cinci adulti si doi copii de 11 si 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanta SMURD si patru ambulante SAJ si transportate la Unitatea de Primiri Urgente. La fata locului s-a intervenit cu o masina de descarcerare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian.

Inainte cu putin timp de a intra in multimea de la mall, tanarul injunghiase un barbat in comuna Cazasu din apropierea municipiului Braila, cu care avusese un conflict de la o masina, si ranise alte doua persoane, pe centura orasului, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al IPJ, Laura Dan.

"Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmand a se stabili daca acesta se afla sub influenta altor substante",
a declarat Laura Dan.


Acesta a fost retinut.

"Un tanar de 20 de ani, din Braila, in urma unui conflict avut cu un barbat, in legatura cu un autoturism, l-a injunghiat pe acesta pe raza localitatii Cazasu. Ulterior, acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat in niste pietoni, si-a continuat deplasarea in parcarea de la mall, unde a intrat intr-un grup de persoane. Acesta a fost retinut", a declarat Laura Dan, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

La fata locului au intervenit o ambulanta SMURD si doua ambulante SAJ, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.