Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Vrancea, la o adancime de 113 kilometri, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Potrivit INCDFP, joi, la ora 11:15, s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 2,9 pe scara Richter, la adancimea de 113 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor Odobesti (42 kilometri), Ramnicu Sarat (46 kilometri), Nehoiu (50 kilometri), Panciu (50 kilometri), Buzau (51 kilometri).

Joi dimineata, un cutremur cu magnitudine 2,5 s-a produs in judetul Vaslui. Conform INFP, seismul a avut loc la ora 4:33, la o adancime de 4 kilometri.

Cutremurul de joi dimineata a fost prima miscare seismica dupa ce duminica, in zona seismica Vrancea s-au produs trei cutremure, primul cu magnitudine 5,8, iar celelalte cu magnitudini de 3,8, respectiv de 3,6.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.