Daca esti genul de persoana careia o cana de cafea aromata ii deschide apetitul pentru munca si vine la pachet cu idei si chef, daca nu iti poti imagina diminetile la birou fara a avea aproape o cafea buna sau daca nu iesi in pauza fara prietena ta cea mai buna, cafeaua, inseamna ca pretuiesti aceasta bautura suficient incat sa nu concepi o zi în absenta ei. La serviciu, cafeaua devine foarte importanta mai ales atunci cand lipseste sau atunci cand calitatea ei este indoielnica, asa ca ar trebui sa te asiguri ca aparatul de cafea de care te bucuri atat tu, cat si colegii tai, este unul perfect pentru colectivul din care faci parte.

Cum afli ce fel de aparat v-ar multumi pe toti si cum poti avea cea mai buna cafea la birou iti vom spune in cele ce urmeaza. Iata care sunt criteriile dupa care ar trebui sa il alegi pe cel mai potrivit pentru firma voastra.

Cat mai usor de curatat

E important să nu ignorați această etapă, pentru că de ea va depinde atât gustul cafelelor care urmează să fie făcute, cât și sănătatea voastră. Aparatele de cafea din zilele noastre au funcția de autocurățare atribuită din fabrică, deci practic va fi nevoie să apeși un singur buton pentru ca interiorul aparatului să fie complet igienizat cu jeturi de apă fierbinte, așa cum a fost programat. Desigur, aparatul de cafea pentru care optați ar trebui să fie adaptat numărului de angajați care consumă cafea cu regularitate.

Cat mai simplu de utilizat

E foarte important ca aparatul de cafea sa nu fie complicat de utilizat, ci sa aiba un meniu foarte usor de intuit. Practic, prin apasarea a maximum doua butoane, orice angajat ar trebui sa aiba posibilitatea de a-ti prepara o cafea după bunul plac. De asemenea, aparatul ar trebui să aibă funcția de a intra singur în stand by după câteva minute în care nimeni nu îl folosește, pentru a nu fi nevoie de cineva care să îl oprească la finalul fiecărei zile de lucru.

Cat mai multe optiuni de prepare a cafelei

Din fericire, suntem cu totii diferiti si avem gusturi diverse, asa ca fiecare angajat ar trebui sa isi poata prepara o cafea asa cum ii place sa o bea. Cu lapte, cu crema, cu zahar sau fara, aparatul de cafea pentru care optati la nivelul echipei ar trebui sa le poată pregati tuturor o cafea delicioasa, care sa le mentina nivelul energiei ridicat pe parcursul intregii zile.

Cu un design cat mai placut

În bucătărie sau în sala de ședințe, oriunde veți alege să îl poziționați, aparatul de cafea ar trebui să se asorteze cu restul încăperii. Desigur, nu te gândi la vreun design futuristic, ci ține cont de faptul că un espressor vechi, care nu mai arată bine, s-ar putea să nu atraga pe nimeni care si-ar putea dori să savureze o cafea proaspăt rasnită.
Un aparat de cafea va fi, probabil, cel mai iubit din tot biroul, pentru că el ne este complice în pauze.

Alege-l pe cel mai potrivit pentru echipa din care faci parte si bucura-te de un gust puternic intr-o ceasca fierbinte oricand ti se face pofta de o cafea cu adevarat gustoasa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.