Un tanar in varsta de 22 de ani a murit in timp ce incerca sa traverseze, noaptea, un bulevard circulat.
Un tanar care incerca sa traverseze Soseaua Mangaliei a fost surprins pe carosabil de un autoturism. Pietonul a fost lovit mortal, iar soferul nu a oprit, ci a fugit de la locul faptei.

"La data de 28 octombrie a.c., ora 04.50, pe soseaua Mangaliei din municipiul Constanta, in apropierea intersectiei cu strada Pandurului, un autoturism inmatriculat in Constanta, condus de o persoana neidentificata inca, a accidentat mortal un pieton, in varsta de 22 de ani, domiciliat pe raza judetului Tulcea. Dupa producerea accidentului, autorul a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie. Politistii constanteni au inceput cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere penala a autorului si pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier", se arata in comunicatul transmis de Politie, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.