Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare meteo, vizate fiind zonele montane din 20 de judete.

Incepand de miercuri de la ora 22 pana vineri dupa-amiaza la ora 18:00, "in zona Carpatilor Meridionali si Orientali local si temporar va continua sa ninga slab, iar vantul va avea intensificari, indeosebi la peste 1500 m altitudine, cu viteze, in general, de 70 – 80 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada. La peste 1800 m, in special in Carpatii Meridionali in noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie), vor fi rafale mai mari de 90...100 km/h si va fi viscol puternic", se arata in atentionare.

"In noaptea de miercuri spre joi si pe parcursul zilei de joi in nordul si centrul Moldovei vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depasi 70 km/h.

Intensificari temporare ale vantului se vor mai semnala si in celelalte zone, cu rafale in general de 50...60 km/h, iar pe arii restranse in Carpatii Occidentali de peste 80 km/h", mai anunta meteorologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.