Parti dintr-un cadavru apartinand unui barbat care a decedat in conditii necunoscute au fost descoperite, sambata, de anchetatori, in interiorul unui turn de apa din Focsani aflat in imediata apropiere a locului in care vineri au fost gasite picioarele acestuia.

"In cursul zilei de vineri am fost sesizati cu privire la faptul ca s-a gasit un picior apartinand unei persoane neidentificate, in cartierul Sud al municipiului Focsani. In cursul aceleasi zile, anchetatorii au gasit si al doilea picior. Cercetarile au fost continuate si sambata, cand s-au gasit si celelalte resturi ale corpului. Procurorii au dispus expertiza pentru a stabili identitatea persoanei si conditiile in care aceasta a murit", a declarat duminica pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, procurorul Angela Van.

Ramasitele umane au fost descoperite intr-un turn de apa dezafectat din Focsani. Munca anchetatorilor a fost ingreunata de faptul ca locul era plin de gunoaie, astfel ca acestia au trebuit sa apeleze la ajutorul companiei de salubritate pentru a curata locul.

Surse apropiate anchetei sustin ca ar putea fi vorba despre o persoana fara adapost, care ar fi decedat, cel mai probabil, in primavara acestui an. Ipoteza este sustinuta si de unii locatari din zona, care spun ca, pe timpul noptii, in turnul de apa isi mai gaseau adapost oameni ai strazii.

In cauza a fost intocmit dosar pentru moarte suspecta, cercetarile fiind continuate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.