Un barbat in varsta de 69 de ani din Vaslui, acuzat de viol in forma continuata, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, victima fiind o minora in varsta de 14 ani.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui relateaza ca fetita in varsta de 14 ani plecase pe jos la o matusa care locuia in Barlad, fara ca familia sa stie.

Dupa ce a parcurs o distanta de 15 km s-a intalnit cu barbatul de 69 de ani, care, in momentul in care a aflat ca minora avea de gand sa mearga 60 km pe jos s-a oferit sa o adaposteasca pe timpul noptii, sustinand ca este periculos sa mearga pe marginea sosele, scrie adevarul.ro.

"Autorul a luat-o la el acasa si, profitand de naivitatea si vulnerabilitatea minorei, a intretinut relatii sexuale cu ea pe tot parcursul noptii. Matusa minorei este cea care a sesizat Politia. Autorul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Instanta a admis solicitarea si a dispus arestarea preventiva a inculpatului sub aspectul savarsirii infractiunii de viol in forma continuata, prevazuta de art. 218 alin. 1 si 3 lit. c Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, pe o durata de 30 de zile", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.