Severin Krasimirov (21 de ani), suspect in violarea si asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, a recunoscut vineri ca el a ucis-o.

Severin Krasimirov a facut declaratii presei la un tribunal unde a fost adus in vederea plasarii in arest. „Regret acest lucru atat de mult, nu-mi vine sa cred ca am facut-o”, a declarat Krasimirov, referindu-se la asasinarea lui Marinova, scrie News.ro.

Tanarul a declarat anterior ca se afla sub influenta alcoolului si drogurilor atunci cand s-a certat cu o femeie pe care nu o cunostea, pe 6 octombrie. El a spus ca a lovit-o peste fata si a aruncat-o in boscheti, dar ca nu-si aminteste ce s-a intamplat dupa aceea.

„Indiferent ce pedeapsa imi vor da, chiar daca va fi inchisoarea pe viata, o voi executa”, a raspuns el cand a fost intrebat ce pedeapsa crede ca merita. (Citeste si: Jurnalista bulgara Victoria Marinova a fost violata si ucisa)

Marinova, care avea 30 de ani, a fi fost violata, batuta si strangulata. Cadavrul sau a fost gasit de un trecator pe 6 octombrie si recunoscut ulterior de familie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.