Ministerul Afacerilor Interne lanseaza un nou apel catre soferi: sa nu mai faca live-uri pe Facebook in timp ce conduc.

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe pagina oficiala un mesaj prin care atrage atentia asupra consecintelor grave pe care le pot avea live-urile la volan.

"Oameni buni, opriti live-urile de la volan!

Intelegeti ca nu sunteti cu nimic mai cool daca va filmati in timp ce conduceti. Va puneti in pericol pe voi, dar si pe ceilalti participanti la trafic.

Filmarea are mari sanse sa apara in buletinele de stiri, iar despre voi sa se vorbeasca la trecut. Opriti nebunia asta care a facut pana acum atat de multe victime!

Totodata, facem un apel catre toti utilizatorii de facebook sa ne anunte imediat pe contul nostru in cazul in care vad astfel de filmari!", se arata pe pagina de Facebook a MAI.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.