Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa si-a facut aparitia la Parlament cu nasul bandajat, in urma unui accident suferit la vechiul far de la Sulina, in timp ce incerca sa il fotografieze.

"Am cazut si, dupa parerea mea, am avut sansa cam de 50% s-o mierlesc. Azi e teoretic ziua mea de inmormantare, ca am picat vineri. La Sulina, la far, in timp ce fotografiam, cu mainile blocate, capul intins, nu mi-a placut poza, am vrut sa fac una mai de aproape. Si tot asa, mergand in orb, am agatat o bordura si am izbit in viteza asfaltul cu capul.

Viata e legata cu ata, deci capacitatea mea de supravietuire e miraculoasa si Dumnezeu generos, pentru azi trebuia sa fie ziua mea de inmormantare, ca vineri a fost accidentul, la Sulina. Daca era mai grav acolo intram in coma, ma transportau greu, ca transportul pe apa merge greu. Eh! Dumnezeu a tinut cu mine! Hai sa o iau ca avertisment. Deci mi-a mai dat ceva zile Dumnezeu, dar ce a omis este sa-mi spuna cate", a spus Bacalbasa, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.