Primarul Mihai Chirica a declarat, luni seara, ca interzicerea focului de artificii la Sarbatorile Iasiului de catre Politie reprezinta o "presiune politica nepermisa" si ca iesenii se vor bucura de concert si poate, cat mai curand, si de un foc de artificii.
"Este o presiune nepermisa din partea factorului politic. Nu incercam sa fortam legea, nu este misiunea mea, ca primar, sa fiu primul care da tonul dezordinii. E cusuta cu putina ata rosie toata povestea asta, dar iesenii se vor bucura de un concert foarte frumos si poate si de un foc de artificii cat mai curand.

Asta chiar daca trebuie sa tragem din Teleorman, o sa tragem si de acolo. Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea si dispar toate lichelele. (...) La disparitia fiecarui lider neocomunist din Romania, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cat imi voi permite si eu si pot sa spun ca ma voi bucura
", a declarat presei Mihai Chirica, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.