Un tanar din Ramnicu Sarat, aflat in stare avansata de ebrietate, a lovit, in noaptea de duminica spre luni, sapte masini parcate pe o strada din municipiu, a lovit un stalp de electricitate, dupa care s-a rasturnat, ramanand incarcerat.

Accidentul s-a produs, in noaptea de duminica spre luni, pe strada Digului din Ramnicu Sarat.

Un barbat de 26 de ani care conducea un BMW si era baut a scapat masina de sub control si a acrosat sapte autoturisme parcate. In final, a lovit un stalp de electricitate pe care l-a rupt, dupa care s-a rasturnat, masina ramanand pe o parte. Tanarul a fost incarcerat, scrie News.ro.

Dupa ce a fost scos din masina de catre pompieri, el a fost dus la spital, pe de-o parte pentru a-i fi ingrijite ranile, pe de alta parte pentru a-i fi recoltate probe biologiece in vederea stabilirii alcoolemiei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.