Doi protestatari au fost retinuti in urma violentelor care s-au petrecut la rpotestul din 10 august, acuzati fiind de expercitarea violentelor fizice fata de jandarmi.
"In ordonanta procurorului, s-a retinut ca cele doua persoane au exercitat violente fizice fata de fata de persoanele vatamate, care au avut calitatea de organe de Jandarmerie si au desfasurat activitati cu ocazia protestului din Piata Victoriei in data de 10/11 august 2018, iar prin actiunile lor au tulburat ordinea si linistea publica. La data de 11 octombrie, cele doua persoane au fost retinute, urmand a fi prezentate judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, cu propunere de luare a masurii arestarii preventive", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Procurorii fac cercetari intr-o cauza penala cu privire la actele de violenta si morala impotriva organelor de Jandarmerie, noteaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.