Un barbat de 37 de ani din comuna Rucar, suspectat ca si-ar fi sechestrat concubina timp de mai multi ani, a fost plasat sub control judiciar.

"In urma administrarii probatoriului, impotriva barbatului a fost dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile", au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges.

Politistii argeseni au efectuat, miercuri, o perchezitie la domiciliul barbatului, care a fost reclamat de concubina ca a agresat-o si a sechestrat-o timp de mai multi ani.

IPJ Arges a precizat, intr-un comunicat, ca barbatul este banuit de savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si violenta in familie, scrie Agerpres.

Conform aceleiasi surse, in urma perchezitiei au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, mai multe sisteme informatice. Dupa finalizarea descinderii, barbatul a fost condus la sediul Sectiei de Politie Rurala Rucar, pentru audieri.

Ancheta a fost declansata dupa ce o femeie de 33 de ani, originara din judetul Iasi, a trimis in urma cu o saptamana la gradinita, in pachetul cu mancare al fiicei sale, un biletel in care scria ca este sechestrata de concubinul ei. Ulterior, atat femeia, care prezenta urme de violenta, cat si fiica ei de cinci ani au fost plasate intr-un centru al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges.

Citeste si: Un barbat din Arges si-a sechestrat concubina timp de 5 ani. Cum a reusit femeia sa scape


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.