Autoritatile bulgare l-au eliberat pe cetateanul roman retinut pentru audieri in ancheta privind asasinarea jurnalistei Victoria Marinova.

Autoritatile bulgare nu cred ca cetateanul roman retinut este autorul asasinarii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, a afirmat Theodor Atanassov, seful Politiei din orasul Ruse.

"Avem in detentie un individ al carui alibi se confirma si nu este suspectat de comiterea crimei", a declarat Theodor Atanassov, citat de publicatia Dnevnik.

Surse din cadrul Politiei romane au declarat pentru ca, luni seara, in orasul bulgar Ruse, in zona in care a fost comisa crima, a fost identificat un cetatean roman, care nu a putut justifica motivul pentru care se afla la acea ora in acel loc, motiv pentru care a fost considerat suspect si condus la sectia de politie pentru verificari, informeaza Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.