107 detinuti incarcerati la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti au votat, sambata, la referendumul pentru modificarea Constitutiei.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Tichilesti, Ionel Dinca, a precizat ca, din 110 detinuti cu drept de vot, 107 si-au exprimat in scris intentia de a vota la referendum.

Intr-un spatiu din penitenciar destinat activitatilor educative, au fost amenajate doua cabine de vot si sambata a fost adusa o urna speciala de la Sectia de votare 246, la care este arondata unitatea, toti cei 107 detinuti exprimandu-si dreptul la vot, informeaza Agerpres.

In judetul Braila au fost amenajate 280 de sectii de votare si sunt asteptati la urne 292.072 alegatori, care sunt inscrisi pe listele electorale permanente.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.