O minora in varsta de 12 ani din comuna vasluiana Puiesti a fost preluata, sambata, de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, dupa ce ar fi incercat sa-si puna capat zilelor.

Initial, la numarul de urgenta 112, s-a anuntat faptul ca fata este in stop cardio-respirator dupa ce a incercat sa se spanzure, dar echipajul SAJ a gasit-o constienta.

"Fetita i-a povestit politistului care s-a deplasat la fata locului ca era foarte suparata din cauza ca mama sa a plecat de acasa in urma cu doua luni si s-a stabilit intr-un alt sat. In familie mai sunt trei copii minori, in varsta de 10, 15 si 16 ani, care locuiesc acum doar cu tatal", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui au fost sesizati si vor demara o serie de verificari in familia fetei, pentru a stabili daca se impune luarea unor masuri speciale. Cel mai probabil, fetita va fi introdusa intr-un program de consiliere psihologica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.