Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit, la Digi24, despre principala stire a zilei: arestarea, in Costa Rica, a Elenei Udrea si a Alinei Bica. El crede ca, intr-un final, acestea vor fi ajutate de catre PSD pentru ca „fratia hotilor e mai tare decat partidele”.

Evident ca e o victorie a statului paralel, despre care a facut vorbire doamna Dancila. Statul paralel, format din Kovesi, Coldea, Maior, au in subordine Interpol, au in subordine si autoritatile din Costa Rica, Islanda si intreaga lume. Sunt lucruri evidente. Vi le poate spune domnul Dragnea, domnul Tariceanu. Deci e clar. Doamna Udrea si doamna Bica au fost saltate de pe strada de mana lunga a statului paralel.

Doamna Udrea, iata, este ridicata tocmai cand isi facuse o familie traditionala. Si-a compus acolo o familie cu copil. Si cu o salbaticie, aceste organe conduse de statul paralel din Romania au tupeul sa o aresteze.

Ceea ce mi se pare important de spus este ca, desi doamna Udrea si doamna Bica au apartententa politica opusa puterii actuale, ele, cel putin teoretic, nu au avut treaba cu PSD-ALDE, au avut treaba cu partidul lui Basescu, dar cand vine vorba de protejarea infractorilor vom asista la o solidaritate in clipa de fata exprimata de puterea actuala.

Domnul Basescu va face iarasi foarte multa galagie, dar ii va avea de partea lui pe sefii coalitiei de guvernare, pentru ca fratia hotilor e mai tare decat partidele.

Greseala lor a fost ca au plecat din Romania. Nu le-au tinut nervii. Daca ramaneau aici, rezolvau problema acum cu ajutorul domnului Toader, al lui Serban Nicolae, Nicolicea, Iordache si compania, cu binecuvantarea domnului Dragnea. Au gresit ca au plecat in strainatate si nu au ales suficient de bine, asa cum a facut-o domnul Ghita. Dupa cum se vede, nu poate fi adus in Romania cu niciun chip.

Are sanse mari sa fie ajutata de coalitia la putere daca va veni sa-si ispaseasca pedeapsa in Romania, nu? Amnistia!”, a spus, la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.