Instanta Suprema a admis cererea DNA de redeschidere a unui dosar privind Tel Drum, in care apare si numele lui Liviu Dragnea.

"Admite cererea formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie. In temeiul art.335 alin. (4) si alin. (41) Cod procedura penala, confirma redeschiderea urmaririi penale dispusa prin ordonanta nr. 117/II-2/2018 din 03 iulie 2018, in dosarul nr.337/P/2009 (986/P/2014) al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei numai in rem si numai cu privire la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, prevazuta de art.132 din Legea nr.78/2000 raportat la art.248 Cod penal de la 1969.

Instanta a mentinut "celelalte dispozitii ale rezolutiei din data de 14 octombrie 2013, respectiv cele referitoare la neinceperea urmaririi penale cu privire la infractiunea de stabilire cu intentie a unei valori diminuate a activelor unei societati, prevazuta de art 10 lit. a) din Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie".

Alaturi de numele lui Liviu Dragnea, mai apar alte sase nume inclusiv cel al lui Marian Fiscuci, fost patron al Tel Drum.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.