Mama, tatal si fiica au murit in prima zi de vacanta, striviti in microbuzul care abia ii preluase de la aeroportul din Antalya.

Din cauza vitezei pe un drum umed, pe o ploaie torentiala, soferul turc al microbuzului care i-a preluat de la aeroport a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a oprit intr-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atat de puternic incat microbuzul care circula cu viteza foarte mare s-a indoit practic la mijloc.

Andreea Catalina Ilies este o tanara care a candidat acum doi ani la functia de primar al Blajului si plecase in vacanta impreuna cu parintii ei si sotul, cetatean italian.

In urma accidentului, Andreea Catalina si parintii ei au murit pe loc, iar soferul microbuzului, sotul Andreei si alti trei pasageri au fost preluati de ambulante in stare critica, informeaza Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.