O femeie de 50 de ani din localitatea Tetoiu a murit in noaptea de sambata spre duminica dupa ce ar fi fost batuta, cu pumnii, de concubinul ei, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea.

Dupa ce ar fi batut-o pe femeie si aceasta a murit, barbatul a anuntat politia despre cele intamplate. Din primele cercetari a reiesit ca fapta s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan intre cei doi concubini.

"In cursul noptii, politistii Sectiei 11 Zatreni au fost sesizati de un barbat din comuna Tetoiu cu privire la faptul ca si-ar fi omorat concubina, o femeie de 50 de ani, in bataie. Ajunsi la fata locului, politistii au gasit femeia decedata. Din verificari a reiesit ca, pe fondul unor neintelegeri, barbatul a lovit-o pe concubina sa cu pumnii, aceasta decedand de pe urma leziunilor", au precizat duminica reprezentantii IPJ Valcea, potrivit Agerpres.

Barbatul este in prezent audiat la Parchetul Balcesti, iar cercetarile s-au desfasurat sub coordonarea unui procuror.

Cauza va fi preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.