DNA cere redeschiderea unui dosar de urmarie penala care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea.

UPDATE 12:35- "Dar ce asta este vreo surpriza? Eu zic sa mai caute prin arhiva ca or mai fi dosare pe care nici ei nu mai tin minte sa le redeschida. Nu tot ei mi-au dat neincepere? Eu nici nu stiam ca sunt anchetat atunci. Am primit doar neinceperea dupa cinci ani de ancheta", a afirmat Dragnea, la Parlament.

DNA a depus cererea pe data de 3 iulie si are ca obiect "confirmare redeschidere urmarire penala (art. 335 alin. 4 NCPP)". Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit, joi, ca se va pronunta pe 1 octombrie cu privire la cererea DNA de redeschidere a dosarului.

Dosarul il vizeaza pe Liviu Dragnea, dar si alte persoane: Mugur Bataus, Victor Piperea, Gheorghe Giui, Ion Mirancea, Victorita Pascutu si Marian Fiscuci, informeaza Digi24.

In dosarul "Tel Drum" sunt cercetati penal si Mugur Bataus si Victor Piperea, functionari in cadrul Consiliului Judetean Teleorman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.