Un barbat de 51 ani din Tecuci si-a ucis in bataie sotia, de 43 ani, dupa care s-a spanzurat, a declarat miercuri seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi.

Potrivit acestuia, crima s-ar fi petrecut in urma cu o zi, cele doua cadavre fiind descoperite intr-o magazie de o ruda, care a sunat la 112, informeaza Agerpres.

"Era vorba despre un barbat de 51 ani si de o femeie de 43 ani, sot si sotie. S-a dovedit insa ca erau demult decedati. Erau decedati, cu rigiditate cadaverica, deci probabil trecusera peste patru-sase ore de cand se intamplase. Femeia era intinsa pe jos, cu multiple leziuni, prin agresiune la nivelul fetei, contuzii, escoriatii, dar si urme de strangulare la nivelul gatului. Barbatul era spanzurat de o grinda in magazie, de asemenea cu rigiditate. S-a presupus un conflict conjugal finalizat cu o crima si sinucidere. S-a solicitat imediat interventia politiei", a precizat Mihai Polinschi.

Politistii criminalisti au inceput cercetarile in acest caz.

"Din primele cercetari a reiesit faptul ca, pe fondul consumului de alcool si al geloziei, sotul i-ar fi aplicat sotiei mai multe lovituri, in urma carora aceasta a decedat. Ulterior, barbatul s-ar fi spanzurat, lasand un bilet de adio in care isi motiveaza faptele. In cauza a fost intocmit dosar penal in care se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Galati, Gabriela Costin.

Cei doi soti aveau doi copii, de noua si 16 ani, care vor ramane in grija rudelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.