Un tanar in varsta de 21 de ani a fost gasit mort in apropierea cortului circului la care lucra, in Marea Britanie.

Potrivit The Sun, Iosif Totoi lucra pentru Russells International Circus si a fost gasit mort de catre colegii sai, in cortul circului amplasat langa Grimsby, Lincolnshire.

Politistii care au ajuns la circ pentru a investiga cazul nu au descoperit urme de violenta sau alte indicii care sa duca cu gandul la o crima, spunand ca, cel mai probabil, romanul a murit din cauze naturale. Insa, luni, 24 septembrie, a fost deschisa o ancheta penala pentru a stabili cauza decesului.

Familia lui tanarului are nevoie de 10.000 de lire sterline pentru a-i putea repatria corpul, iar proprietarul circului a declarat ca va incerca sa stranga suma de bani necesara.

"Suntem cu totii tristi. Iosif era, probabil, cel mai popular artist pe care il aveam aici. A fost prieten cu toata lumea si avea un simt stralucit al umorului. Acum incercam sa strangem 10.000 de lire sterline pentru a putea fi repatriat in Romania, pentru ca pur si simplu familia nu poate face rost de aceasta suma", a declarat Rusty Russell, proprietarul circului, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.