Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat, sambata, sedinta Comitetului Executiv National al PSD, precizand ca a fost o "furtuna intr-un pahar cu apa", iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut "trafic cu functii".

"Oameni buni, daca nu acum, cand? Furtuna intr-un pahar cu apa. Toata natia romaneasca a stat cu sufletul la gura ca Tatucul politicii noastre sta sa cada. Rebelii PSD s-au agitat doua zile, s-au dat peste cap, au aruncat cu acuzatii, cu invective, vorbind cat de mult rau face Daddy tarii pentru ca apoi, doar cu cateva ore inainte de CEX, sa se pupe-n bot cu el. Din cele 30 de personaje 'curajoase' s-au mai trezit vorbind in sec despre demiterea lui Dragnea doar vreo 7-8. Scrisoarea plina de semnaturi a devenit, asa, peste noapte, o anonima. Mai nimeni nu mai voia sa si-o asume in cadrul super sedintei de partid. O facatura care ne-a tinut degeaba cu ochii pe televizor", a scris Tomac pe Facebook.

"Degeaba o Romanie intreaga si-a tinut respiratia timp de doua zile. Credeam ca, in sfarsit, vom scapa de Don Corleone. (...) Dragnea a facut, din nou, trafic cu functii pe spatele nostru. A impartit sinecuri in stanga si-n dreapta ca sa ajunga la toata lumea. Contra unui mic comision: functia de presedinte al partidului. Calare pe tezaurul Romaniei, El Padre a facut cadouri bucati din Romania prezenta si cea viitoare. Ne-a amanetat, inca o data, dezvoltarea. Asta pentru ca isi cunostea foarte bine partenerii", adaugat Eugen Tomac.

El a indemnat din nou la depunerea unei motiuni de cenzura, apreciind ca acum este momentul pentru acest demers.

"Totul este de vanzare in PSD, inclusiv sufletele inaintasilor nostri. Cadou pentru Romania celor 100 de ani de la Marea Unire. Care mai sunteti pe acolo, treziti-va! Acum e momentul pentru o motiune de cenzura. Daca nu acum, cand?", a mai spus Tomac.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.