Barbatul gasit decedat, vineri, pe un camp din comuna Viisoara, a murit accidental, rana fiind provocata de cornul unui animal, au stabilit anchetatorii.
Potrivit procurorului criminalist care a coordonat cercetarile, in urma efectuarii necropsiei, medicul legist a stabilit ca moartea a fost una violenta. Barbatul, care era paznic la vaci, a fost lovit in zona inghinala, suferind o hemoragie puternica prin sectionarea arterei femurale. El a fost gasit de un satean care a anuntat incidentul la numarul de urgenta 112. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanta Vaslui a constatat decesul barbatului, iar cazul a fost preluat de politisti, scrie Agerpres.

Au fost demarate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind audiate mai multe persoane. In acest caz nu sunt intrunite elementele producerii vreunei infractiuni.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.