Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs, duminica dimineata, in judetul Buzau, la ora 09:19.

Seismul a avut loc la o adancime de 111 kilometri. Initial, specialistii au transmis ca a fost vorba despre un cutremur cu magnitudine de 3,1, produs la o adancime de 120 de kilometri.

Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, duminica dimineata, la ora 9.19, s-a detectat un nou cutremur in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, avand magnitudinea de 3.2 pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (24km), Covasna (42km), Intorsura Buzaului (49km), Targu Secuiesc (56km), Mizil (57km), informeaza news.ro.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc in 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 si s-a inregistrat in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), Intorsura Buzaului (25 de kilometri), Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.