Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv, a declarat, joi, dupa audierea la Parchetul Militar, ca isi asuma toate faptele jandarmilor pe care ii conduce.

"Eu am avut purtare abuziva? Da, ramane sa vedem care este parerea procurorilor... Inca o data, fiind ancheta in desfasurare, va multumesc mult. Imi asum toate faptele jandarmilor mei, deci nu se pune problema, dar ale BSIJ-ului, atata tot. Brigada Speciala a actionat a actionat conform legii, in litera si spirirul legii", a declarat Paraschiv, la iesirea de la audierile de la Parchetul Militar.

Colonelul Catalin Paraschiv, cel care a coordonat interventia brigazii in 10 august, a fost audiat, joi, la Parchetul Militar, si a declarat ca nu se asteapta sa fie pus sub acuzare.

"Nu ma astept sa fiu pus sub acuzare. Am actionat in limitele legii", a afirmat el, refuzand sa mai faca alte comentarii, informeaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.