Premierul Viorica Dancila isi exprima solidaritatea fata de poporul american la comemorarea victimelor tragediei din 11 septembrie 2001. De asemenea, subliniaza angajamentul Romaniei de a lupta alaturi de SUA impotriva amenintarii comune a terorismului.

"Cu 17 ani in urma, o tragedie a afectat intr-o mare masura viata intregii planete. Atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 au avut un impact profund, nu doar asupra americanilor, ci asupra oamenilor din intreaga lume. In aceste momente de durere si doliu, in numele Guvernului Romaniei, suntem solidari cu poporul american la comemorarea victimelor acestei tragedii teribile.

Ramanem hotarati in angajamentul nostru de a lupta impotriva amenintarii comune a terorismului si fideli cooperarii noastre puternice, menite sa promoveze stabilitate si securitate in diferite parti ale lumii, se arata intr-un comunicat al Executivului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.