Un om al strazii in varsta de 41 de ani, din localitatea Tifesti - Vrancea, a ajuns in coma la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) "Sf. Pantelimon" din Focsani, dupa ce a fost batut de agentii unei firme de paza, au informat luni reprezentantii unitatii medicale.

Potrivit unui buletin de presa al spitalului, barbatul, ce a ajuns vineri noapte la SJU, a fost diagnosticat cu "traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toracic abdominal, coma 3 puncte".

In cauza a fost intocmit dosar penal penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire, inregistrat la Politia Municipiului Focsani, scrie Agerpres.

"O persoana fara adapost, in stare de ebrietate, a fost lovita de agentii unei firme de paza, chemati de vanzatoarea unui magazin din zona Sud a orasului. Cazul a fost preluat de Parchet, fiind intocmit dosar penal pentru lovire, urmand ca in urma cercetarilor, incadrarea sa poata fi schimbata", a declarat, luni, comisarul sef Zorel Burlan, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea.

Barbatul a fost trimis, in stare de coma, la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.