Social 29 August 2018 16:58
Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Stefan Dragnea, a explicat de ce mama sa nu a fost prezenta la nunta. Acesta a spus ca decizia i-a apartinut in totalitate Bombonicai Prodana.
"Am vazut, in ultimele zile, incercarea disperata a unora de a imi strica cel mai fericit eveniment al vietii si am crezut ca, dupa ce se va incheia aceasta nunta, vor inceta atacurile mizerabile la care am fost supus in aceasta perioada, atat eu cat si familia mea.

Acum constat ca subiectul zilei este legat de absenta mamei mele de la nunta. As vrea sa fac precizarea ca decizia de a nu veni la nunta i-a apartinut in totalitate, fara a fi influentata de altcineva, poate doar de hartuirea constanta la care am fost toti supusi inca din momentul in care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anuntat, cu cateva zile inainte de eveniment, ca nu va participa si atat eu, sotia mea, sora mea si tatal meu am inteles si am respectat aceasta decizie
”, a declarat Valentin Stefan Dragnea, potrivit Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.