Social 29 August 2018 13:23
Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, spune ca a participat la multe mitinguri, dar nu s-au intrecut in obscenitati si nici nu au proferat amenintari cu moartea.

"Am participat la numeroase mitinguri in anii '90. Protestam impotriva unor alegeri incorecte si a ascensiunii nelegitime a Frontului Salvarii Nationale. Protestele noastre erau promonarhice, antiprezidentiale, antiguvernamentale".

Noi nu ne-am intrecut in obcenitati, nu am proferat amenintari cu moartea, nu am aruncat cu pietre in oamenii de ordine si cu cutii de vopsea in sedii de partid, nu ne-am adus copiii sa joace sotron pe fete de oameni si sa asculte tot felul de blestematii strigate de parintii lor, nu am cantat cantece despre pusti Kalasnikov si cocktailuri Molotov, nu am urinat pe gardurile partidelor, a scris Vosganian pe contul sau de Facebook.

Si asta, intai de toate, pentru ca Regele nostru, Corneliu Coposu, Ion Ratiu, Radu Campeanu si ceilalti lideri politici si civici ai vremii nu ne-ar fi permis - cu atat mai putin n-ar fi incurajat drept „rafinamente sublime”, „libertati de expresie” si „angajamente civice” - asemenea gesturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.