Social 25 August 2018 00:28 de Clara Vacaru
Actorul Ben Affleck s-a internat dintr-un nou intr-un centru de dezintoxicare, relateaza Variety citand o sursa neprecizata.

Potrivit TMZ, internarea la dezintoxicare a fost determinata de o interventie a fostei sotii a lui Affleck, Jennifer Garner, care a venit miercuri la locuinta lui din Pacific Palisades, California. O sursa a TMZ a declarat ca Affleck a fost receptiv la idee si constient ca are nevoie de tratament.

Aceasta nu va fi prima internare a lui Affleck la dezintoxicare. El a fost tratat pentru consum excesiv de alcool in 2001 si a parcurs un alt program de profil in decembrie anul trecut. Centrul de dezintoxicare s-ar afla in Malibu.

Ben Affleck a dezvaluit in martie 2018 ca a incheiat in secret un stagiu la dezintoxicare pentru dependenta de alcool.

"Am incheiat tratamentul pentru dependenta de alcool; ceva cu care m-am confruntat in trecut si voi continua sa ma confrunt", a scris el pe Facebook, potrivit Agerpres.

Actorul are trei copii cu Jennifer Garner, doua fiice si un fiu. Ei s-au casatorit in 2005 si au inaintat actele de divort in 2017, la doi ani dupa ce s-au separat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.