Social 23 August 2018 17:53
Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca i-a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Sova, o evaluare completa in legatura cu starea podurilor din Romania.

"Am cerut ministrului Transporturilor o evaluare completa, amanuntita, a starii podurilor din Romania. Aceasta analiza ne va oferi o imagine exacta a situatiei, astfel incat sa putem sa intervenim la timp pentru investitii sau pentru reparatii. Evaluarea ceruta vine in completarea reviziilor periodice realizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Cred ca avem nevoie de o abordare preventiva in care sa punem accent pe siguranta cetateanului", a spus sefa Executivului, citata de romaniatv.net.

Aceasta decizie a fost luata in scop preventiv, avand in vedere incidentul din Italia, din apropiere de Genova, in urma caruia zeci de oameni au murit.

"Inca o data transmit condoleante familiilor greu incercate ", a completat Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.