Social 23 August 2018 10:54
Trei barbati au murit in dupa-amiaza zilei de miercuri, in timp ce acestia incercau sa recupereze un ciocan dintr-o fantana secata, adanca de opt metri si un metru diamentru. Incidentul a avut loc in in comuna Cuza Voda, judetul Calarasi.

Totul a inceput cand unul din barbati a scapat un ciocan in fantana. In incercarea de a-l recupera, acesta a legat o scara ce ajungea doar pana la jumatatea fantanei. Barbatul a coborat, insa la un moment dat nu a mai dat niciun semn.

Ulterior, ceilalti doi barbati au incercat sa il salveze, insa au avut acelasi destin. Vecinii acestora au incercat sa ii salveze, insa au sunat la 112 abia dupa o ora de la producerea incidentului.

Ajunsi la fata locului, pompierii i-au scos pe barbati din fantana, iar medicii au efectuat manevrele de resuscitare, insa fara succes. Victimele aveau varsta de 57 de ani, 42 de ani respectiv 28 de ani, informeaza Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.