Social23 August 201810:45

Lectura de un minut

Metrorex informeaza calatorii ca pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie a trenurilor, in perioada 31 august – 3 septembrie 2018, urmeaza sa se efectueze lucrari de modernizare si inlocuire a aparatelor de cale (macaze).

"Personalul specializat Metrorex va lucra non stop pentru a reduce la minimum disconfortul calatorilor.
In perioada lucrarilor de modernizare circulatia trenurilor se va reorganiza astfel:

- Vineri, 31 august, calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur) ,vor cobori in statia Aurel Vlaicu si, de pe acelasi peron, vor lua un alt tren de la aceeasi linie sau de la linia vecina, pentru continuarea calatoriei. Mentionam ca, la orele cu varf de trafic, intervalul de circulatie intre trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute in restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu varf de trafic si de 16 minute in restul zilei.

- In perioada 1 - 2 septembrie (sambata si duminica), calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur) vor cobori in statia Aviatorilor si vor lua un alt tren de la aceeasi linie, pentru continuarea calatoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor - Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Calatorii vor fi permanent informati prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii", se arata intr-un comunicat.

Citeste si:
Alertă falsă cu bombă la metrou. Stația Eroilor a fost evacuată
Alertă falsă cu bombă la...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.