Social 23 August 2018 10:14
Athenee Palace a reactionat in urma declaratiilor liderului social-democrat Liviu Dragnea, potrivit carora "patru straini" care ar fi incercat sa il omoare in 2017 ar fi fost cazati la acest hotel.

"Va multumim pentru mesajele postate astazi. Va asiguram ca protectia si siguranta oaspetilor si a vizitatorilor nostri este de importanta vitala pentru noi, si ca nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa", arata Athenee Palace intr-o postare pe Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Antena 3 ca a existat o tentativa de asasinare a sa in aprilie anul trecut.

Liderul social-democrat a povestit ca patru cetateni straini au venit in Romania cu acest scop, fiind platiti de un "om foarte celebru in lume". Dragnea a raspuns evaziv in momentul in care a fost intrebat daca ar fi vorba despre George Soros.

Chestionat daca se doreste sa fie omorat, daca este amenintat cu moartea si daca are informatii ca s-ar pune la cale asasinarea sa, raspusul presedintelui Camerei Deputatilor a fost: "Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. (…) Au venit patru straini in Romania, au fost cazati la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, si au stat trei saptamani aici. Ma rog, am scapat, dar asta nu inseamna ca mi-am luat paza sau o sa-mi iau paza".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.