Social 22 August 2018 14:24
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au deschis o ancheta dupa ce un barbat, presupus interlop, a fost omorat in bataie miercuri dimineata, in Cartierul Bora din municipiul Slobozia.
Potrivit unor surse judiciare, din primele informatii se pare ca victima facea parte dintr-un clan interlop si a fost atacata de membrii unei grupari rivale. Barbatul a fost batut, suferind diverse leziuni, medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Ialomita incercand timp de 50 minute resuscitarea acestuia, insa au fost nevoiti sa constate decesul.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, Viorica Dinu, a mentionat pentru Agerpres ca ancheta in acest caz este in desfasurare.

"Ancheta penala este in desfasurare sub aspectul infractiunii de omor, cadavrul a fost depus la Serviciul de Medicina Legala Ialomita pentru efectuarea necropsiei"
, a declarat Dinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.