Social 22 August 2018 11:18
Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a sustinut la Antena 3 ca o parte dintre multinationale finanteaza protestele din Romania.

"Finanteaza. (...) Finanteaza 'Rezist', finanteaza aceste miscari, indeamna propriii angajati sa mearga la proteste, ori le dau liber in ziua aia, ori le dau de inteles ca ar fi bine sa mearga la proteste. Acum e mai slaba miscarea asta, a fost foarte tare. Acum s-au mai potolit", a spus Dragnea, citat de dcnews.ro.

In egala masura, el a tinut sa mentioneze ca unele companii au interese economice care "lovesc interesele statului roman".

"Companiile (...) au interese economice. (...) In momentul in care aceste interese economice lovesc interesele statului roman, nu putem sa nu intervenim. (...) Eu vreau si nu voi inceta aceasta lupta cat o sa fiu in aceasta pozitie si cat o sa fiu viu si liber, si anume ca romanii sa fie beneficiarii principali, beneficiarii finali ai bogatiilor pe care le are aceasta tara. (...) Asta este nationalism? Nu. Romanism, poate. Dar eu cred ca este o chestiune fundamentala. Orice om care are o pozitie in statul roman ar trebui sa gandeasca in acest fel si asta deranjeaza, pentru ca este vorba de interese de miliarde de euro", a completat el.

Totodata, a mai mentionat ca au fost incepute investigatii care vizeaza anumite companii. "Nu pot sa dau eu nume de companii, dar stiu ca s-au inceput investigatii. (...) Se pare ca si institutiile statului roman au inceput sa prinda cat de cat curaj. Si in institutii (...) mai sunt functionari care trag frana, din diverse motive, ori sunt acoperiti, ori au alte interese, ori de frica. De aia lucrurile nu merg foarte, foarte repede".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.