Social 19 August 2018 10:24
Un tanar de 23 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata intre localitatile ialomitene Tandarei si Platonesti.

Un copil de 14 ani a fost preluat cu un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Ialomita, o masina in care se aflau 4 persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile.

"La locul accidentului au fost mobilizate o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD de la Garda de interventie Tandarei, doua ambulante SAJ de la Tandarei si una de la Slobozia", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ialomita, Lacramioara Chirea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un barbat de 23 de ani a fost scos din masina fara functii vitale, motiv pentru care echipele de interventie i-au aplicat manevre de resuscitare timp de 50 de minute. Organismul barbatului nu a raspuns la acestea, fiind declarat decesul lui de catre medicul SAJ. Un alt pasager, copil de 14 ani, a fost preluat si transportat catre o unitate spitaliceasca cu un elicopter SMURD, femeie a fost transportata la spitalul din Slobozia, iar soferul, un barbat de 44 de ani, a fost preluat si transportat la un spital din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.