Social 17 August 2018 14:16 de Clara Vacaru
Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai sustine ca imaginile cu jandarmi lovind, la protestul din 10 august, persoane care tineau mainile ridicate deasupra capului au fost trucate.

"Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate. Si in tarile din UE se actioneaza la fel daca nu se respecta spatiul delimitat de jandarmi. Eu pot sa fiu de acord cu orice, dar nu cu violenta si injuriile aduse oamenilor legii. Nu inteleg de unde atata ura”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit adevarul.ro.

Peste 450 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale la protestul din 10 august.

Pana joi seara au fost inregistrate 211 plangeri penale in dosarul violentelor din Piata Victoriei, iar 92 de persoane au fost pana acum audiate. A fost atasat la dosar si Ordinul de interventie in forta intocmit de catre comandantul actiunii si aprobat de prefectul municipiului Bucuresti prin contrasemnare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.