Social 16 August 2018 13:53 de Clara Vacaru
Laurentiu Cazan, coordonator al jandarmilor, a declarat, la TVR 1, ca ordinul de evacuare a Pietei Victoriei a fost semnat in jurul orei 20:00, fiind si probe care atesta acest lucru.

In permanenta am fost in contact cu toate autoritatile publice, inclusiv cu prefectul, care a fost la fata locului inca de la ora 16:00. In momentul in care am vazut ca lucrurile incep sa degenereze, ca presiunea creste, am discutat personal cu prefectul si i-am spus ca daca lucrurile vor degerana, daca nu reusim sa avem un moment cand tensiunea aceasta, cand atacurile fortelor de ordine nu inceteaza, vom ajunge la restabilirea ordinii publice in zona. Dansa a spus ca este pregatita sa intervenim pentru restabilirea ordinii publice, i-am adus in atentie acest lucru, am fost la fata locului impreuna tot timpul, am vazut despre ce este vorba. Si atunci pot sa spun ca s-a luat decizia pentru a avea un ordin de restabilire a ordinii publice... (Moderator: Ora 23:00?) Nu! Ce va povesctesc aici a fost in jurul orelor 20:00. Sunt documente operative, se poate verifica”, a dezvaluit maiorul Laurentiu Cazan, coordonator al jandarmilor, potrivit Digi24.

Reamintim ca Marius Militaru, purtator de cuvant al Jandarmeriei Romane a spus, sambata, ca prefectul Capitalei a emis ordin ca Jandarmeria sa actioneze in forta la ora 23:11, iar din acel moment s-au luat masuri astfel incat zona sa fie evacuata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.