Social 14 August 2018 11:52
Autoritatile au retinut un barbat pentru 24 de ore, dupa ce acesta a aruncat in curtea sediului PSD Vrancea un cocktail Molotov, anunta IPJ Vrancea.

Politistii din Focsani au fost sesizati prin apel la 112 ca o persoana ar fi aruncat in curtea sediului unui partid politic o sticla ce continea o substanta inflamabila imbibata intr-un material textil.

"In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un barbat, de 45 de ani, banuit de savarsirea faptei. Cel in cauza a fost condus la sediul Politiei Municipiului Focsani pentru a fi audiat, iar fata de acesta a fost luata masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. Cercetarile continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, in cauza fiind intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la distrugere"
, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, potrivit dcnews.ro.

A fost intocmit un dosar penal pentru tentativa de distrugere in acest caz, cercetarile continuand sub coordonarea parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.