Social 14 August 2018 08:36
Barbatul care a sustras pistolul jandarmeritei ranite la protestele de vineri seara din Piata Victoriei a fost identificat si dus la audieri, fiind emisa ordonanta de retinere pe numele acestuia, iar cercetarile continua pentru gasirea pistolului sustras si pentru identificarea celorlalti participanti la agresiune, a anuntat Politia Capitalei.

UPDATE 12:06- Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore. Pana la acest moment, arma nu a fost recuperata.

In baza unei informatii transmisa de un cetatean politistilor din Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov a fost identificat barbatul din fotografiile mediatizate si, in urma unei actiuni a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Omoruri, barbatul a fost depistat si condus la audieri, a informat marti dimineata Politia Capitalei.

In urma activitatilor desfasurate, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonanta de retinere pe numele barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor (in forma sustragerii unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice, scrie Agerpres.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, Unitatii Teritoriale de Analiza Informatiilor Bucuresti, Institutul National de Criminalistica si Serviciului Independent Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.