Social 13 August 2018 17:53
Reactie virulenta a politistul Marian Godina, dupa ce cei de la PSD Hunedoara au postat doua fotografii cu jurnalistul Malin Bot, lasand sa se inteleaga ca, de fapt, acesta si-ar fi inventat accidentarea.

Doua fotografii cu jurnalistul Malin Bot care a fost ranit in timpul mitingului violent de vineri au fost postate pe pagina de Facebook a filialei PSD Hunedoara. Cei de la PSD au lasat sa se inteleag ca Bot, care s-a ales cu umarul dislocat, de fapt nu ar fi suferit aceasta accidentare, din moment ce intr-una dintre imagini jurnalistul apare bandajat la umarul stang, iar in cea de-a doua la cel drept, noteaza digi24.ro.

Confuzia provine de la selfie-ul realizat de jurnalist, imaginea intorcandu-se practic.

Reactia politistului Godina nu a intarziat sa apara.

"Cum au gasit ei manipularea si cum au pus ei trei emoticoane de ras cu lacrimi, mandri de spiritul lor de observatie. L-au prins pe Bot ca e pansat cand la o mana, cand la alta. Baieti, cu prima ocazie cand va barbieriti si tineti aparatul in mana dreapta, aruncati un ochi in oglinda. Veti vedea un prost pe care il credeti destept, parand ca tine aparatul in mana stanga. Sa nu spargeti oglinda crezand ca e a lui Soros, asa e efectul oglinzii, de fapt e aceeasi mana si acelasi prost", a scris el pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.