Social 13 August 2018 15:04
Directorul Filarmonicii "Oltenia", Gabriel Zamfir, fost preot, sustine ca "asa zisele mame” care si-au dus copiii la protest ar merita "macar un glont in cap”.

Intr-un comentariu pe Facebook, Zamfir a scris: "Un mare respect pentru acei jandarmi si macar un glont in cap acelor asa-zise 'mame' care au iesit cu copiii in brate la proteste desi se stia ca nu e un protest pasnic asa cum ar trebui sa fie in democratie. Dar deh nu avem aceeasi definitie pentru «democratie»".


Precum era de asteptat, reactiile nu au intarziat sa apara, astfel ca deputatul USR de Dolj, Adrian Claudiu Prisnel i-a solicitat demisia, potrivit ziare.com.

"«Macar un glont in cap!» Asta le doreste directorul Filarmonicii „Oltenia”, Gabriel Zamfir, mamelor care isi iau copiii la protestele din Piata Victoriei, intr-o postare pe Facebook.

Un limbaj de o violenta socanta, mai ales ca vine din partea unui fost preot. Inca un profitor al puterii PSD-ALDE, care face jocul murdar al stapanilor sai.

Nu este singurul pesedist care afirma ca protestele trebuie reprimate prin violenta, cu tunuri de apa, gaze si chiar gloante. Un consilier al Guvernului Romaniei a indemnat la mitralierea protestarilor.

O astfel de atitudine este de neacceptat! Ii cer directorului Gabriel Zamfir sa prezinte urgent scuze publice, precum si demisia de onoare. O institutie de cultura precum Filarmonica „Oltenia” nu poate fi reprezentata de un asemenea om cu mentalitate de bruta", a scris el pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.