Social 13 August 2018 10:40
Jurnalistul Cristian Tudor Pop-escu a criticat dur interventia romanului care a strigat lozinci anti-PSD la finala Simona Halep - Sloane Stephens de la Montreal.
"Simona Halep este o jucatoare care poate sa depaseasca momente psihologice care ar putea sa doboare si un bivol care nu gandeste ca acela din tribuna sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide in momente critice acea adunatura de 7 litere cu PSD. Daca as fi fost acolo muream de gat cu ala sau cu aia. Nu va pot descrie ce dezlantuire de furie am avut in mine. Nu stiu ce i-as fi facut individului respectiv suportand toate consecintele legale.

Acel gunoi, gunoiul ala cu ochi se numeste roman. Cred ca au fost vreo doi care zbierau asta. In general au fost niste insi cu voci de alcolisti pe acolo. Unul s-a trezit sa zbiere: bate-o, ma!, cand servea Simona. Saraca a facut semn: termin', domnule, odata!. Dobitocul ala nu isi dadea seama ca Simona era singura deranjata, doar nu Stephens, ca nu stie romaneste"
, a declarat jurnalistul la un post TV, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.