Social 13 August 2018 10:03
Protestatarul amendat duminica pentru injurii a sunat la 112 in cursul noptii, pentru a cere consultanta juridica, a declarat luni, pentru Agerpres, seful Jandarmeriei Sibiu, Costel Dogaru.

"El a sunat azi-noapte pe 112 spunand ca a fost la miting si la sediul Jandarmeriei unde a fost amendat si a spus ca nu stie ce sa faca. I s-a explicat ca poate sa se adreseze instantei", a explicat Dogaru.

Potrivit sursei citate, barbatul care este din Brasov a fost ridicat de jandarmi, din fata sediului PSD, dupa terminarea protestului de duminica seara, transportat cu duba pana la sediul Jandarmeriei, unde a fost legitimat si sanctionat cu 1.500 de lei "pentru instigare la tulburarea linistii publice, refuz de legitimare si adresarea de injurii".

Protestatarul a dorit schimbarea traseului de duminica, insa organizatorii i-au explicat ca nu vor deranja melomanii din Piata Mare, care se bucurau de un concert al Feliciei Filip. Nemultumit, barbatul a revenit la sediul PSD Sibiu, imediat ce se terminase mitingul, unde a injurat si a zbierat, motiv pentru care jandarmii l-au ridicat. Organizatorul protestului autorizat de duminica, Doru Apostol, a declarat ca acest barbat nu face parte dintre organizatorii protestelor de la Sibiu.

Acesta a fost singurul protestatar amendat de jandarmii sibieni. La mitingul de duminica seara, de la Sibiu, au participat peste 2.000 de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.