Social 12 August 2018 20:18
Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca este tot mai convins ca politicieni din varful PSD au trimis "in mod voit" provocatori care sa compromita miscarea de protest.

"Cum se face oare ca toate protestele neanuntate, desfasurate in mod spontan pentru a contesta actiunile PSD, s-au derulat pana acum pasnic, fara incidente?

De ce acest protest anuntat din timp a aratat actiuni coordonate de instigare la violenta?

Din informatiile recent circulate in spatiul public, incep sa apara, asa cum banuiam, indicii ale unei actiuni premeditate.

Se pare ca mecanismul PSD functioneaza in umbra mult mai bine decat in fruntea Guvernului, atunci cand e vorba de apararea intereselor proprii si subminarea drepturilor cetatenilor de a se exprima liber.

Sunt tot mai convins ca politicieni din varful PSD au trimis in mod voit si bine recompensat (nu ma refer aici la traditionala faina si ulei) provocatori care sa compromita miscarea de protest.

Aceasta miscare ticaloasa trebuie sanctionata sever pentru ca nu se poate manipula o tara intreaga fara a raspunde in fata legii.

Avem imagini, avem un calendar exact al derularii evenimentelor, exista toate datele necesare pentru demararea unei anchete! Mai trebuie vointa!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.