Social 12 August 2018 14:26
Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca Romania este una singura, a tuturor romanilor, "in ciuda unora care isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii".

"Fiindca se spune ca o fotografie face mai mult decat o mie de cuvinte....Azi, la Beliu, in judetul Arad, un prunc si drapelul nostru tricolor.

In ciuda unora care isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, care dezbina si sadesc ura intre romani, nu trebuie sa uitam ca Romania este una singura. A tuturor romanilor, de aici si de oriunde s-ar afla la un moment dat in viata. Sa nu uitam ca nu exista roman bun si roman rau, exista romani. Iar ca romani, sa nu uitam niciodata ca ura, dezbinarea si lipsa de toleranta sunt exact opusul valorilor pe care care Romania europeana, in an centenar, le are ca piatra de temelie: solidaritate, unitate, toleranta, democratie", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.